Profil

Alex Herdea

Cateva cuvinte de inceput..

 

Crearea si dezvoltarea, intelegerea si furnizarea, marketing si promovare, solutii si strategii

Ma numesc Herdea Alexandru, sunt webdesigner si sunt pasionat de crearea si dezvoltarea paginilor web, in timpul meu liber. In rest, sunt rezident pe ortopedie pediatrica la Spitalul de Clinic de Urgenta pentru Copii “Grigore Alexandrescu”.

 

Diploma

Concursuri si premii

 

Alaturi de “Site-ul clasei a XII-a C” am participat la Simpozionul despre “Comunicare” din Liceul Ghe. Lazar, si la Infoeducatia (olimpiada la pagini web) unde am obtinut Locul 1 pe Bucuresti, iar la faza pe tara Locul 20.

Obiective

a
Webdesign

De la cele mai simple design-uri, pana la cele mai inovatoare. De la cele mai utile, pana la cele mai complexe. Design-ul trebuie sa se plieze pe nevoile clientului, pentru performante maxime.

b
Programare

Sunt de parere ca CMS-urile proprii (facute de la zero), sunt cele mai bune site-uri, cu un potential de crestere maxim. Insa, nu trebuie sa uitam si de WordPress & Co. .

c
Branding

Un branding facut corect, iti poate aduce multi clienti, afacerea ta devenind prospera. Traim intr-o lume cu o concurenta acerba, unde, daca nu sti “sa iti vinzi marfa’, ajungi doar ‘unul dintre ceilalti‘.

d
Identitate

Tu, acela esti tu, iar acel site te defineste pe tine, firma ta, impreuna cu tot ceea ce produci. Impreuna ne putem concentra pentru a creea o identitate puternica.

Bookmark and Share
reviews